Een origineel cadeau

CADEAUBONNEN

CADEAUBONNEN OM VRIJ TE BESTEDEN BIJ ALBERGO CAVALO


Paardrijden, rijlessen, koetstochten, begeleide ruiterwandelingen, oldtimerrit, wandeltochten, fietstochten, workshops, aankoop van eigen handgemaakte lederwaren...  Zin om eens compleet origineel uit de hoek te komen met een origineel cadeau voor een duo (een koppel, vrienden, kennissen)? Wij hebben een paar voltreffers in de aanbieding!


Stuur ons een mail met jouw gegevens en de aankoopwaarde van de cadeaubon. Na ontvangst van het bedrag, sturen we jou de bon op of kan je die bij ons ophalen. Een cadeaubon kan vanaf € 50 op rekeningnummer BE 43  0689  0009  9201.
Meer info? Mail ons op info@albergo-cavalo.be.


koetsrit-picknick-oldtimerrit
DSC00061-2
DSC00060-3

ROMANTISCH ARRANGEMENT 


Een uitzonderlijk heerlijke namiddag voor 2 met ontvangst op ons idyllisch gelegen domein, een welkomstdrankje en een babbel. Na het opstappen in de koets, maken we een heel relaxte rit langs de prachtige kreken van Het Meetjesland, gevolgd door een heerlijke picknick op ons terrein. We trekken er vervolgens nog eens op uit met onze super sympathieke oldtimer uit 1929. We ronden af met heerlijk huisgemaakte chocomousse en koffie.

 

 • van 13 tot 17u (datum te reserveren)
 • prijs: 235€
 • extra deelnemers tot max. 4 in totaal: €50 p.p.

OLDTIMERRIT VOOR 2


Laat je meevoeren in jaren 1930 met deze prachtige oldtimers! Verwelkoming met een drankje en een gezellige babbel, waarna we de teletijdsmachine nemen en stijlvol langs de prachtige landelijke wegen van Het Meetjesland cruisen. Bij een tussenstop geniet je van een heerlijk huisgemaakte chocomousse en een amaretto dreupelke. We nemen meteen wat leuke foto’s aan de kreken. Bij terugkomst drinken we er nog eentje op !


 • van 10 tot 12.30 u (datum te reserveren)
 • prijs € 135 
 • extra deelnemers tot max. 4 in totaal: 30 p.p..
oldtimerrit
oldtimer-placemat2
chevrolet-04-1
cubancar
DSC00515-2
DSC00517-150x150

CUBAN CAR RIT VOOR 2


Een unieke kans om zelf aan het stuur te zitten van een oldsmobile uit 1948 ! Na een welkomstdrankje en een kennismaking, rijden we met deze exclusieve wagen langs de kreken van Het Meetjesland. Bij de tussenstop met chocomousse en een dreupelke maken we een mooie foto reeks. En dan… Het moment !  Je rijdt de terugweg helemaal zelf met deze heerlijke zoemende acht cilinder. We klinken er nog eens op bij terugkomst op ons terrein.


 • van 10 tot 12.30 u (datum te reserveren)
 • prijs € 165 (één persoon wordt chauffeur - minimum 25 jaar en 3 jaar rijervaring)
 • extra deelnemers tot max. 5 in totaal: 30 p.p..

B&B MET KOETSRIT


Een bijzondere overnachting in de yurt, een ontbijt met bubbels en een ontspannende koetsrit. Je wordt verwelkomt met een drankje en een gezellige babbel, daarna kan u zich rustig nestelen in de yurt. Na een heerlijk rustgevende nacht word je om 9 u verwacht aan de ontbijttafel voor een luxe ontbijt met bubbels. We laten je daarna genieten van een zeer ontspannen koetsrit van 1,5 u. Bij terugkomst sluiten we af met een drankje.


 • voor 2 personen
 • prijs € 265 (overnachting + koetsrit)
 • koetsrit van 10 tot 12.30 u (datum te reserveren)
 • extra deelnemers tot max. 5 in totaal: 100 p.p..
  bb-met-koetsrit-1
  koets-placemats
  koets in slide
  koets in slide 2